JE LI ZASTAVA HRVATSKOG NARODA U BIH ZLOČINAČKA ! Aris Zlodre postavio pitanje gradonačelniku Splita

Gradonačelnik Splita Puljak podržao Našu stranku na izborima u BiH

Foto: Dalmatinski portal

Vijećnik Domovinskog pokreta Aris Zlodre je razvio zastavu Herceg-Bosne i pitao gradonačelnika Ivicu Puljka drži načkom? Ponukan sam gradonačelnikovom podrškom ‘Našoj stranci’ uoči izbora u Bosni i Hercegovini, a koja Hrvatima želi ukinuti pravo da žive kao konstitutivni narod i da ih pretvori u nacionalnu manjinu. “Naša stranka BiH” je kazala da je ovo zločinačka zastava. Smatrate li i vi, s obzirom na to da ste ih podržali, da je zastava hrvatskog naroda u BiH zločinačka – pitao je Zlodre.

Puljak mu je odgovorio da je pitanje nepošteno. “Reći ću vam i da se hrvatsku zastavu brani poštenjem. Ja hrvatsku zastavu poštujem svugdje, puno više nego vi. Sad vi tu moju subjektivnu ocjenu shvatite kako hoćete” – odgovorio mu je Puljak.

Ipak nam nikad neće biti jasno otkuda ideja splitskom gradonačelniku da podrži ovakvu stranku, kada znamo da Torcida na svaku bitnu obljetnicu prekrije sjever tim obilježjem kao i obilježjima HVO-a, a Split je bio desna ruka Hrvatima u BiH tijekom cijelog rata od prihvata u bolnici, liječenja, vojne pomoći pa dalje… Gdje je tada bio gradonačelnik…