Uhićeno pet osoba preko vikenda

MUP HNŽ

Iz biltena MUP-a HNŽ za protekli vikend, izdvajamo da su djelatnici PU Mostar 05.03.2023.godine, u 22,50 sati, radeći na otkrivanju počinitelja krađa u proteklim danima. na području grada Mostara, operativnim radom na terenu došli do saznanja i locirali osobe koje se dovode u vezu sa spomenutim krađama. S tim u vezi, uputili su se na lokalitet Šehovine kod osobe koja se bavi iznajmljivanjem soba i tu zatekli A.O. (1999), E.O. (1994), E.O. (2003), I.Š. (2004) i malodobnu E.J.. Osobe su lišene slobode, a malodobna E.J. je zadržana u stanici do dolaska roditelja.

Od ostalih događaja izdvajamo :

Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, registrirano je 16 prijava; na području Mostara 9, na području Jablanice 1, na području Konjica 4 i na području Čapljine 2.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je 6 slučajeva; na području Mostara 3, na području Čapljine 2 i na području Neuma 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 5, na području Stoca 2 i na području Jablanice 2. Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.