Sjednica Zastupničkog doma Skupštine FBiH 25. siječnja, na dnevom redu proračun FBiH za 2023. godinu

Foto: FENA

Kako javlja FENA, prva redovita sjednica Zastupničkog doma Skupštine Federacije BiH bit će održana u srijedu, 25. siječnja.

Kako je najavljeno, na sjednici će u žurnom postupku biti razmatram prijedlog proračuna Federacije BiH za 2023. godinu i prijedlog Zakona o izvršavanju proračuna FBiH za istu godinu.

Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2022. godinu (druge izmjene i dopune) i izmjene i dopune Financijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2022. godinu (Anex I) (druge izmjene i dopune) i Odluka o načinu izvršavanja rebalansa Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2022. godinu (druge izmjene i dopune),

Bit će razmatran i prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Odluku o načinu izvršavanja Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2023. godinu,

Na sjednici Zastupničkog doma Skupštine Federacije BiH bit će razmatan i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu i procjenu plana za 2024. i 2025. godinu i Odluka o izvršavanju Financijskog plana Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu te prijedlog Financijskog plana FERK-a za 2023. godinu.