Pregovori u završnoj fazi: Ryanair će letjeti iz Mostara?

Internet

Kako donosi bljesak.info, generalni direktor Zračne luke Mostar Ivan Ljubić rekao je da pregovori s Ryanairom o letovima za ovaj grad ulaze u završnu fazu.

Govoreći na promociji nadolazećih letova Croatia Airlinesa Zagreb – Mostar, Ljubić je istaknuo: ”Dobivamo letove Croatia Airlinesa, pregovaramo o partnerstvu s grčkim prijevoznikom, a u završnoj smo fazi pregovora s Ryanairom”.

Ryanair i Zračna luka Mostar razgovarali su o mogućim letovima u nekoliko navrata od 2012. Zračna luka Mostar opslužila je 39 putnika tijekom prvog kvartala 2023., s pet putnika u siječnju, trideset u veljači i četiri u ožujku, izvijestio je Ex-Yu Aviation News. BiznisInfo.ba podsjeća da Ryanair već veoma uspješno obavlja letove iz Banja Luke, ali da je najavio, barem privremeno, obustavljanje letova iz Tuzle. Paralelno, kompanija pregovara i sa Zračnom lukom Sarajevo o uspostavljanju letova. Podsjetimo i kako od 3. svibnja kreću letovi Croatia Airlinesa na relaciji Mostar – Zagreb! Karte su puštene u prodaju na web stranici Croatia Airlinesa. Cijene kreću od 89 eura. Toliko će vam novca trebati za kartu u jednom smjeru od Mostara do Zagreba, bez prtljage. Cijena karte sa prtljagom iznosi 108 eura. Cijena karte u drugom smjeru skuplja je za nekih 10 eura. Let od Zagreba do Mostara platit ćete tako 99 eura bez prtljage, dok ćete za let na ovoj relaciji sa prtljagom iskeširati 119 eura. Letovi će polaziti srijedom u 11:25, dok će četvrtkom i nedjeljom polaziti u 23.00 sati, s povratnom linijom iz Mostara sljedećeg jutra za dolazak u Zagreb u 07.00 sati, omogućujući putnicima spajanje na letove Croatia Airlinesa za Europu.

Izvor: bljesak.info