Pet ženskih ‘nesavršenosti’ koje muškarci vole

Dok se neke žene brinu o tome što muškarci misle o njihovom izgledu i daju sve da se primaknu savršenstvu, muškarci imaju malo drugačiji pogled na njih.  Ovo su, prema Your Tango, ženske ‘nesavršenosti’ koje muškarci jako vole.

Kukasti nos

‘Kukasti nos ne narušava izgled profila i nema svrhe time se zamarati’, objasnila je autorica te usporedila ovu karakteristiku s egipatskim boginjama.

Mekani trbuh

Možda ste primijetili da muškarci ponekad vole nešto mekše dijelove tijela tijekom seksa. Mekani trbuh bonus je u ovom pogledu, tako da ni o tome ne trebate brinuti.

Male grudi

Točno je da većina muškaraca voli velike grudi, nema smisla to poricati, ali nisu samo velike grudi privlačne. Male grudi odlične su jer izgledaju zaista lijepo ispod dubokog V-izreza.

Nonšalantan izgled

Većina muškaraca slaže se da su opušten izgled, kosa na kojoj nije svaka dlaka na svom mjestu i lice bez šminke često privlačniji od potpuno uređenog stylinga jer izgleda prirodnije. Muškarci u anketama često navode da im teška šminka nimalo nije privlačna, prenosi N1

Razmak između zuba

Ovu malu nepravilnost muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lijepo, zapravo je prilično slatko, ali i seksi mnogim muškarcima.

dalmatinski portal