Novi koncept OZZ-a i raskoš Stankina talenta

Brend OZZ iza kojega stoji poznata mostarska modna dizajnerica Stanka Zovko obilježava dva desetljeća svoga službenog postojanja.

Iza OZZ-a i Stanke mnoštvo je kreacija, projekata, modnih revija, a okruglu obljetnicu obilježit će i otvaranjem novoga dizajnerskog središta OZZ couturea, u prizemlju SPC-a Orca u Mostaru. Otvaranje novoga modnog centra predviđeno je za četvrtak, 23. veljače, u 19.30 sati.

Stanka Zovko koja je prošloga ljeta imala zanimljivu modnu reviju u Čapljini, u Storiji, gdje je predstavila svu raskoš svoga dizajnerskog talenta, kaže da će novi modni centar biti nešto posve novo, jedinstveno u Mostaru:

„Novi modni centar u Orci dosadašnji koncept poslovanja OZZ-a diže na jednu novu i višu razinu. Klijentima pruža posve novo iskustvo te će, uz bogati izbor unikatnih kreacija, moći i sami dizajnirati svoj personalizirani komad odjeće. Koristim ovu prigodu pozvati sve naše dosadašnje klijente, ali i one koji će to tek postati, sve ljubitelje mode i unikatnih kreacija, da nam se pridruže na otvaranju i iskuse jedan potpuno novi doživljaj i čarobno vrijeme provedeno s OZZ timom“.

Inače, na modnoj reviji koja će obilježiti rođendan i otvaranje novog modnog centra OZZ-a, moći će se vidjeti niz novih Stankinih kreacija s naglaskom na kolekciju svečanih haljina i modnih detalja.

No to nije sve, kako nam Stanka Zovko reče, OZZ priprema još jednu ekskluzivnu modnu reviju na ljeto, o čemu će uskoro biti dostupno više detalja.