NIJE ŠALA: Vozačku nema Marko Livaja!

Supruga Hajdukova kapetana i ponajveće zvijezde HNL-a Marka Livaje – Iris, objavila je na svome Instagramu video kako u Porscheu vozi do Poljuda. Nije u kadru, ali lako je zaključiti da video snima – Marko Livaja. S radija dopire pjesma Al Bana i Romine Power – “Felicita”. Ono što su novinari Slobodne otkrili u intervjuu s Livajom jest: da on nema položen vozački!

Instagram: Iris Rajčić

“Ma nemam ja volje za to, još kad sam bio mulac nije me nikako privlačilo sjest za volan. Nisam ni vozački polagao. I uvijek bi me netko vozio…”, piše Slobodna Dalmacija.

“Kako se snalazim? Imam dosta prijatelja, a i supruga Iris mi je na usluzi. Na primjer, u Ateni mi je AEK dao posebnog vozača… Ne, nemam u Hajduku vozača, ali prijatelji uskaču… Mislim da ću i to morati uskoro riješiti, ne mogu se stalno izvlačiti. Djeca će narasti, kći će u vrtić, pa moram onda i ja početi voziti da budem na usluzi, a ne da mi sve bude na supruzi…”, rekao je Marko.

No nije Livaja jedini. Vozačku nema ni njegov sugrađanin, tenisač Mate Pavić, a kako prenose mediji – ni svjetska nogometna zvijezda Brazilac Richarlison, koji je, krajem prošle godine, na ispitu imao 36 od 56 mogućih bodova i nije uspio proći. Za sve krivi – engleski jezik!

Poseban je slučaj i Francuza Kyliana Mbappea koji ima nevjerojatan vozni park, ali ne i dozvolu da vozi svoje limene ljubimce. U garaži su mu Ferrari 458, Audi R8, Mercedes i Range Rover kao i tri Volkswagena, od Tiguana do Touarega. No i Kyliana u jednom od bijesnih auta iz njegove “ergele” voze – drugi!

Hercegovina24, Slobodna Dalmacija, Instagram