MUP – Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata ( 14/15.11.2022.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 6 prijava i to na području Mostara 4, na području Čapljine 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti javnog reda i mira nije registriran niti jedan slučaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode i to na području Mostara 2 i na području Stoca 1 u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

U noći 14/15.11.2022.godine u 03,50 sati PU Mostar je obaviještena da je na benzinskoj crpki „Hifa Oil“ na adresi Put za Opine izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i utvrdili da je izvršeno razbojstvo nad djelatnikom crpke od strane dvije NN maskirane osobe koji su uz prijetnju predmetom umotanim u platno a koji je izgledom asocirao na pušku , naredili djelatniku da otključa sef iz kojeg su otuđili novac. O svemu su odmah upoznate sve policijske patrole na terenu , Odjel krim. policije tužitelj ,te su poduzete potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.