Modni centar OZZ: Mjesto gdje snovi postaju stvarnost

Dvadeset godina prepoznatljivog brenda OZZ iza kojega stoji dizajnerica Stanka Zovko okrunjeno je svečanim otvorenjem novoga OZZ couture modnog centra u mostarskoj Orci, uz veliku modnu reviju koja je okupila mnoštvo ljubiteljica mode i dama koje su godinama vjerne njezinu modnom izričaju.

Uime OZZ tima zahvalila je Katarina Zovko koja je poželjela svima ugodnu večer te pozvala na druženje nakon zanimljive modne revije na kojoj je prikazana Stankina najnovija pret-a-porter kolekcija, te kolekcija svečanih haljina.

Katarina i Stanka Zovko, OZZ tim koji pobjeđuje

Reviju su nosile djevojke iz Ozz modellinga od kojih su dvije – Leonarda Tomić i Nika Nižić nedavno postigle zapažene rezultate na izboru za fotomodel FBiH; Leonarda je postala pobjednica, a Nika osvojila prvu nagradu publike. Tu su i zaštitna lica nove OZZ kampanje: Gabrijela Zeljko i Selma Jazvin… Za make up djevojaka pobrinuo se salon ljepote Infinia.

Od samoga je početka svoga rada Stanka Zovko slovila za neobičnu kreativku čije kreacije nose i poznate hercegovačke voditeljice, novinarke, liječnice, dame iz svijeta politike i biznisa…

OZZ znači stil i imidž. Prepoznatljivost.  

„Ovo je jedan sasvim novi koncept poslovanja koji smo podignuli na vrlo visoku razinu, osluškujući bilo naših kupaca i klijenata. Naš novi OZZ centar uvjerit će vas da za savršen, unikatan komad odjeće ili naprosto – za modni savjet, nije više potrebno putovati u Pariz, London, Milano ili New York. Koncept velikih modnih središta vam je tu, nadohvat ruke.

Ovdje vas očekuje bliski susret s unikatnim komadima, couture kreacijama, čarolijama iz Pret-a-porter linije, odjećom za vjenčanja, maštovitim i nesvakidašnjim modnim dodacima. U novome OZZ centru moći ćete dobiti, kako sam već kazala, i modni savjet, ali i vašu vlastitu zamisao pretvoriti u kreaciju. OZZ je mjesto gdje snovi postaju stvarnost“, poručuje Stanka Zovko i ističe da dva desetljeća OZZ-a u modnoj orbiti podrazumijeva i niz drugih iznenađenja i projekata koji će se dogoditi tijekom ove godine.

U lipnju je, između ostaloga, planirana glamurozna modna revija koja će ponuditi spektakularnu produkciju i niz iznenađenja, te ugostiti poznata estradna i modna imena.

Hercegovina24/ PR OZZ