Marca: Modrić se ozlijedio, evo koliko dugo ga neće biti

LUKA MODRIĆ vratio se u Real Madrid nakon obaveza s reprezentacijom. Danas je propustio trening Real Madrida, a iako je prvotno As objavio da je samo radio po posebnom programu oporavka te da nije riječ ni o kakvoj ozljedi, Marca donosi drugačije vijesti.

Ovaj španjolski list piše da se Modrić vratio s preopterećenjem aduktora te da će zbog toga izbivati između osam i deset dana. Sigurno će propustiti sljedeća dva kola španjolskog prvenstva te utakmicu Lige prvaka protiv Šahtara između ta dva susreta, no u Madridu očekuju da će svakako biti spreman za El Clasico, koji je na rasporedu 16. listopada.

Marca: U Realu razumiju Modrićevu privrženost reprezentaciji

U Realu su ovu vijest primili rezignirano, dodaje Marca. Zasigurno nisu sretni zbog ozljede jednog od ključnih igrača, no razumiju Modrićevu privrženost reprezentaciji. Modrić je u proteklom reprezentativnom ciklusu praktički odigrao dvije cijele utakmice (protiv Danske je izašao u 93. minuti), a u pobjedi protiv Austrije 3:1 je zabio pogodak za 1:0.

Podsjetimo, u utakmici protiv Austrije ozlijedio se i Modrićev kolega iz veznog reda Marcelo Brozović. Njegova je ozljeda nešto ozbiljnija – radi se o zadnjoj loži te će propustiti tri do četiri tjedna.