‘Ispričavam se što je Hajduk privilegiran već trideset godina!’

Nakon ovog očekujemo ispriku Dinamovog navijača 😂😂😂

‘Hajduk je toliko zla nanio hrvatskom nogometu da je doista teško svega se sjetiti’

‘Kako Hajduk to neće, evo ja ću se u svoje ime, kao navijač Hajduka ispričati.

Ispričavam se što je Hajduk privilegiran već trideset godina.

Ispričavam se što je Hajduk godinama imao svoju drugu momčad u istom natjecanju.

Ispričavam se što su Hajdukovi čelnici krojili sudačke liste zajedno s ljudima koji su osuđeni na sudu da su uzimali mito.

Ispričavam se što se Hajduku već desetljećima od istih tih sudaca pomaže da bude dominantan u prvenstvu poput nekog CSKA ili Maccabija.

Ispričavam se što je predsjednik države od Hajduka napravio državni projekt i sudjelovao u transferu najboljih igrača suparničkih klubova u Hajduk.

Ispričavam se što je neformalni vladar hrvatskog nogometa, osvjedočeni Hajdukovac, pred organima Republike Hrvatske pobjegao u susjednu državu dan prije nego je osuđen na višegodišnju robiju.

Ispričavam se što je Hajduk otišao u stečaj, pa osnovao novi klub i nije otišao u niži rang natjecanja kao što je to propisano.

Ispričavam se što je Hajduk novcem koji je dobivao od poreznih obveznika kupovao naklonost ostalih klubova u zemlji na način da je preplaćivao nepotrebne transfere.

Ispričavam se što je čelnik Hajduka mahao policijskim dosjeima navijača i što je izrađivao nelegalne crne liste i branio građanima pristup stadionu.

Ispričavam se što je Hajduk u suradnji s policijom progonio vlastite navijače.

Ispričavam se što suci Hajdukovim igračima desetljećima dopuštaju dvostruko jače kontakte nego njihovim suparnicima.

Ispričavam se što je Hajduk šutio o lošem suđenju dok su se drugi klubovi bunili zbog istog i tražili reformu sudačke organizacije.

Ispričavam se što je Hajduk koristio reprezentativne selekcije da bi povećao vrijednost svojih igrača i što je koristio reprezentativne selekcije da bi privukao najbolje igrače sebi.

Ispričavam se što je Hajdukov stadion iskorišten za trošenje stotinjak milijuna eura javnog novca.

Ispričavam se što je reprezentacija godinama igrala samo na Poljudu i zanemarila ostatak države.

Ispričavam se ako sam zaboravio još detalja zbog kojih se potrebno ispričati, Hajduk je toliko zla nanio hrvatskom nogometu da je doista teško svega se sjetiti’.

Objavio je Goran Antonijević na portalu Trafika.hr.