Iduća tri dana oblačno vrijeme uglavnom sa snijegom u Bosni, od nedjelje popodne razvedravanje

FEDERALNI HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD

U petak, 27. siječnja bit će oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu slaba kiša u jutarnjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje od 2 do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

Kako je najavljeno iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u subotu, 28. siječnja, u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini oblačno prijepodne. U poslijepodnevnim satima u većem dijelu Hercegovine razvedravanje. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1, na jugu zemlje od 2 do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

U nedjelju, 29. siječnja, oblačno u Bosni i sjeveru Hercegovine. U Bosni prijepodne lokalno će padati slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu od 5 do 8 stupnjeva.

U ponedjeljak, 30. siječnja, prema prognozi, bit će sunčanije vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3, na jugu do 2 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3, na jugu od 5 do 8 stepeni.

FEDERALNI HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD