Guardiola zvao Gvardiola, predstavio mu svoj projekt i želi ga učiniti najskupljim stoperom svih vremena

Branič hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol oduševio je svojim nastupima na SP-u i mnogi svjetski mediji pišu kako bi već ovog siječnja mogao napustiti RB Leipzig i preseliti u Premier ligu u najskupljem transferu ikad isplaćenom za braniča.

Mladog Vatrenog želi trener Manchester Cityja Pep Guardiola pod svaku cijenu. Okej, ne baš pod svaku, nego za 110.000.000 eura plus još 20 posto od sljedeće prodaje. Toliko je, naime, spreman isplatiti kako bi otjerao sve zainteresirane od Joška.

Okrenuo njegov broj i predstavio mu projekt

S njim je u tu utrku spreman ući jedino Manchester United, koji se sprema izjednačiti tu ponudu, a Chelsea se navodno uplašio tog iznosa i neće se moći utrkivati s ostalim premijerligaškim rivalima.

Zainteresirani su navodno još i Real te Barcelona, ali oni si taj transfer mogu priuštiti tek naljeto. Svoje ljude u skautsku misiju poslao je i Bayern, međutim oni su također u drugom planu zbog financijske nemoći u odnosu na Cityjevu lovu.

Guardiola je navodno već zvao Gvardiola i predstavio mu svoj projekt s njim u momčadi, a FootMercato tvrdi kako će uskoro poslati ponudu koja se može popeti do 110 milijuna eura plus još 20 posto od sljedeće prodaje kako bi i službeno osigurao taj potpis.