Donatorska gala večer u organizaciji M.T. Abraham Group na kojoj je osigurano 120 tisuća KM za Lanu Pudar

Sinoć je, u prelijepom ambijentu The Hub of Fine Arts održana donatorska gala večer s ciljem prikljupljanja sredstava za potporu i podršku pripremama Lani Pudar, kako bi se mogla što kvalitetnije pripremiti za nove plivačke uspjehe i trofeje.

U ugodnom druženju s Lanom i njezinim timom, razgovaralo se o, nažalost, sporoj dinamici izgradnje bazena te je gradonačelnik Kordić upoznao nazočne s jednom vrlo važnom činjenicom, a to je kako su sredstva za izgradnju bazena osigurana i samo čekaju na okončanje svih potrebnih procedura kako bi bazen konačno ugledao svjetlo dana.

Do tada će se nastaviti pomagati Lani u njenim naporima da drži Mostar i BiH u svjetskom vrhu plivanja na ponos sviju.

“Ovim putem zahvaljujem gospodinu Amiru Gross Kabiriju na incijativi i prikupljenim sredstvima za nastavak što kvalitetnijih priprema naše zlatne ribice. Također, veliko hvala svim gospodarstvenicima koji su se odazvali i postali dio Laninog uspjeha!” rekao je gradinačelnik Mario Kordić na svojoj fb stranici.

Facebook

Lana Pudar se proslavila iznimnom radnom etikom i odlučnošću, ostvarivši značajna postignuća na državnim i međunarodnim plivačkim natjecanjima.

Gala večera bila je prilika da se oda priznanje njezinim uspjesima i da se iskaže potpora njenom daljnjem razvoju u oblasti sporta, priopćili su iz M.T. Abraham Groupe.

Događaju su prisustvovali ključni pokrovitelji i ljudi koji su joj pružili potporu i pridonijeli Lani na njenom putu u plivačkoj karijeri.

Organizatori se posebno zahvaljujuju velikodušnim pokroviteljima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog događaja i to: Croatia osiguranje, HT Eronet, Oil AC, GumaM, Duferco, Dema S, Ziraat Bank, Odvjetnički ured Martinović, Čule Benz, Eurovig, Trendir, HPinvesting,Gastro Pub Gonzales i njihov kuhar Denis Ivanišević, Inova Decor, Klasični Trio, FortunaTrade Tours, Formatico, Direkt.

Njihova potpora je omogućila Lani da ostvari svoj puni potencijal i na tome smo im iznimno zahvalni, ocijenili su iz M.T. Abraham Groupe.

Lana Pudar je ovom prilikom izjavila kako nikada ne odustaje kada naiđe na prepreke, te da je uporna i ustrajna što god radi i čime god se bavi.

“Za mene, odustajanje od nečega do čega mi je stalo nikada nije opcija. Uvijek ću dati sve od sebe da sebe, svoj grad i svoju državu predstavim u najboljem svjetlu”, kazala je plivačica.

Amir GrossKabiri, predsjednik M.T. Abraham Group kazao je kako mu je bila čast prirediti ovu gala večeru u čast Lane Pudar.

“Njezin trud i odlučnost nadahnjuju nas sve i moramo je podržati na njenom putu do uspjeha. Ova večer bila je potvrda snage mladih talenata i važnosti podržavanja naše mladeži u njihovoj potrazi za izvrsnošću”, istaknuo je Amir GrossKabiri.

“M.T. Abraham Group je predana davanju potpore mladim, talentiranim sportašima u njihovoj potrazi za uspjehom i ponosna je što je dio Laninog putovanja”, poručili su organizatori.