Daliću priređen veličanstven doček u rodnom Livnu (foto + video)

Foto: Večernji list

Na prepunom gradskom trgu u Livnu pred više tisuća hrvatskih navijača, dočekan je hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Kažu Livno ne pamti ovakav skup na gradskom trgu. Inače, Zlatko Dalić je krenuo iz Livna, zasluženo dosegnuo planetarnu sportsku slavu i opet došao u svoje rodno Livno koje ga je srdačno pozdravilo.

Foto: Večernji list

‘Hvala svima koji podržavaju reprezentaciju u Bosni i Hercegovini i regiji. Hvala i ljudima koji su ovo organizirali i mojim prijateljima glazbenicima koji su opet ovdje u Livnu. Ja sam ponosan i sretan po tko zna koji put. Na svakom dočeku vidim puno mladih ljudi, puno djece u dresovima, to je velika stvar. Mladi ljudi mogu prepoznati primjer igrača hrvatske nogometne reprezentacije. Oni su sve u životu napravili, zaradili novce, ali kada igraju za Hrvatsku dođu s velikom strasti i emocijom. Dragi Bog ih uvijek nagradi, zato moji dragi mladi ljudi, vjerujte i sve se može napraviti. Mogu vam biti primjer. Pošao sam iz Livna, maloga mjesta, bio sam nitko i ništa, ali vjerovao sam u sebe. Uvijek možete ostvariti svoje snove ako se tako ponašate, nikad nemojte odustati’, rekao je Dalić, prenose 24 sata.

Govor Zlatka Dalića

Počastili su ga svojim pjevanjem Mate Bulić, Jole, Dražen Zečić, Tiho Orlić, Alen Nižetić i mnogi drugi. A članovi poznatog sastava Delta koji prati na velikim nastupima Matu Bulića, Thompsona i druga velika estradna imena, su dobili i posvetu izbornika na svojim instrumentima. Zlatko Dalić, definitivno, ulazi u krug povijesno značajnih osoba.

HERCEGOVINA24