Bogdanović će se boriti za NBA naslov? U sezoni karijere žele ga jaki klubovi

Bojan Bogdanović igra napadački najbolju košarku karijere u NBA ligi i trenutačno je na prosjeku od 21 koša po utakmici s postotkom preciznosti od 49 posto za dvicu i visokih 41.8 posto za tri poena. To pobuđuje interes jačih klubova koji bi ga preselili iz Detroit Pistonsa, prenosi Index.hr.

Prema pisanju američkih medija i košarkaških portala, Bogdanović se ne bi trebao predugo zadržati u najslabijoj momčadi NBA lige. Odlične napadačke igre ubacile su ga u kombinacije momčadi koje će igrati u doigravanju ili koje se bore za to mjesto.

Lakers, Mavs, Suns, Cavs… svi su u kombinacijama
Nekoliko je klubova koji bi Bogdanovića rado vidjeli kao dio svog rostera. Američki mediji pišu da ga žele LeBron James i Los Angeles Lakersi koji su navodno spremni njegovo dovođenje Pistonsima kompenzirati slanjem Patricka Beverleyja i Kendricka Nunna u suprotnom smjeru.

Detroitu je navodno zanimljivija opcija s Dallas Mavericksima. Momčad Luke Dončića je spremna ponuditi Pistonsima paket u kojem bi bio jedan od igrača s rezervnom ulogom i prvi izbor drafta iz 2027. Kombinacije će slagati i Phoenix Sunsi i Cleveland Cavaliersi, dodaje se uz napomenu da te dvije franšize nisu i jedine uz ove navedene koje ga žele.

Rok za prelaske igrača u NBA ligi je 9. veljače.