Advent u Mostaru zavrijedio čistu peticu!

Pretkraj ovogodišnje manifestacije Advent u Mostaru, u kojoj su organizatori vrlo visoko podignuli ljestvicu, možemo samo ustvrditi kako je Advent ispunio očekivanja.

U više od mjesec dana, prostori mostarske šetnice, Španjolskog trga, Trga hrvatskih velikana, platoa Kosače, parka Zrinjevca, bili su ispunjeni blagdanskim šušurom, pjesmom, zabavom programima za najmlađe ali i one nešto veće, odličnom gastro ponudom i svime onim što najljepše doba godine sa sobom donosi.

Podsjetimo, Advent u Mostaru započeo je paljenjem prve adventske svijeće ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače i koncertom duhovne glazbe u izvedbi sestara Husar, nastavljen brojnim glazbenim, kazališnim, plesnim i zabavnim sadržajima na središnjoj pozornici i u Kosači; glazbeni program na otvorenom započeo je koncertom Ivana Zaka, da bi vrhunac manifestacije bio u samoj novogodišnjoj noći, gdje je Mostarce i njihove goste u 2023. uveo legendarni Željko Bebek.

Teško se odlučiti što je bilo najbolje, najzanimljivije, oku i uhu, ali i nepcu, najprivlačnije. Zato je najbolje da dio ozračja s ovogodišnjega Adventa u Mostaru pogledate na našim fotografijama.

Nama se posebno svidjela akcija dječice iz mostarske Školaonice koji su prodavali različite ukrase, čestitke i slastice u humanitarne svrhe, za udrugu “Pomozi mojoj nevjeri”.

Dječica iz Školaonice organizirala su humanitarnu akciju za udrugu Pomozi mojoj nevjeri

Tekst: Hercegovina24; Foto: Hercegovina24 i FB/Advent u Mostaru