Vera Čudina, vidovnjakinja, prognozirala utakmicu Vatrenih: ‘Možda nam i gol poništi’

Prognozirali su treneri, saborski zastupnici, sportaši iz drugih sportova , a svoju prognozu je za portal Net.hr dala i najpoznatija domaća vidovnjakinja Vera Čudina.

‘Nit gubi, nit dobiva’
S obzirom da nije prvi put da prognozira sportske događaje i pri tom pogađa vrijedilo je provjeriti što to ona predviđa.

‘”Hrvatska s Brazilom u petak u Kataru niti gubi niti dobiva. Bolje pitanje bi bilo tko će proći dalje u polufinale. Mogli bismo mi biti u polufinalu. Ali, to ovisi o jednom igraču. Jako iznenađujuća i nedokučiva utakmica koja je izuzetno ovisna o jednom igraču, ali i o sucu’, konstatirala je Vera Čudina na početku svog izlaganja za Net.hr pa onda nastavila.

‘Neću namjerno reći rezultat jer će svi početi divljati. Hrvatska će u petak igrati protiv Brazila kao nikada do sada. Najprije će ispasti da je sve na brazilskoj strani, a onda ništa. Kao da će se nešto dogoditi na toj utakmici gdje će svi blenuti ili kao da su sišli s uma’, kazala je slavna hrvatska vidovnjakinja.

‘Nisam baš sigurna da će sve biti sređeno u tih 90 minuta’
Otkrila je također da će Hrvate nešto jako demotivirati, a potom i naglo motivirati. Također je otkrila kako će ključni biti po jedan igrač Vatrenih i Brazila, ali istaknula je i kako će biti važna uloga suca. ‘Nepravedna utakmica, možemo tako reći. Možda nam i gol poništi’, kaže Čudina pa zaključuje. “Nisam baš sigurna da će sve biti sređeno u tih 90 minuta. Takvu dramu ni dragi Bog nikada nije smislio. Najzanimljivija utakmica i hrvatske i brazilske povijesti. Oni imaju jedan adut na koji će igrati i taj adut bi mogao smotati hrvatsku reprezentaciju i mogli bi se slomiti naši. Ako to prokljuve, onda mogu ići dalje’, rekla je na kraju.