Twitter ima novi logo

ILON MASK GA PROMIJENIO. Logo kompanije Twitter bila je plava ptica već dugi niz godina, a sada je zamijenjena sa fotografijom psa shiba inua, popularnog memea iz 2013. godine.

Odbacivanje tužbe

Dva dana nakon što je Ilon zatražio od suca odbacivanje tužbe za reketiranje vrijedne 258 milijardi dolara optužujući ga za vođenje piramidalne sheme za podršku ovom memeu poznatijem pod imenom “doge”, pojavio se ovaj logo.

Jučer se Mask osvrnuo na promjenu, twitajući, da je obećao ovu promjenu još prije godinu dana u kojem je drugi korisnik Twittera predložio da Mask kupi Twitter i promijeni logo ptice u poznati meme.

Cijena kriptovalute

Advokati Maska nazvali su tužbu investitora u dogecoin izmišljenim djelom zbog Maskovih bezazlenih i često glupih tweetova. Nema informacija je li promjena trajna.

Cijena kriptovalute dogecoina, porasla je više od 20 posto u posljednja 24 sata tj. na cijenu oko devet centi u odnosu na cijenu nešto manju od osam centi, koja je bila u ponedjeljak ujutro. Inače, ovaj meme osmislio je par softverskih inženjera kao šalu 6. prosinca 2013. godine.