Splićanka obitelji iz BiH s bolesnim djetetom iznajmila stan potpuno besplatno

Foto: lokalni.hr

Obitelj, dolazi iz Ljubuškog, dijete treba u bolnici provesti sedam dana, a u stan dobre žene će obitelj doći u utorak, ostati sedam dana i neće platiti ništa !

U Facebook grupi u kojoj se traže i nude stanovi za iznajmljivanje u Splitu osvanula je objava u kojoj porodica s bolesnim djetetom preko posrednika traži smještaj u Splitu na tjedan dana.

Pozdrav dragi ljudi, poznanica traži smještaj na sedam dana, od Uskrsnog ponedjeljka. Potreban je smještaj za nju, muža i sina. Kćerka joj ima cerebralnu paralizu te treba u bolnicu. Najviše bi joj odgovaralo blizu Firula, ako tko zna nekog neka mi se javi u inbox. Unaprijed hvala svima i svako dobro, stajalo je u objavi, navodi Index.hr

U Splitu je posljednjih godina, pogotovo pred turističku sezonu, stan gotovo nemoguće pronaći, a najezda turista koja se očekuje iz podstanarskih će stanova izbaciti brojne građane Splita.

Na objavu u grupi reagovala je gospođa Davorka Juričić.

Pozdrav, imam ja slobodan stan na Visokoj. Ako im odgovara, nek me slobodno kontaktiraju, ne trebaju platiti ništa”, napisala je Davorka i popravila dan svima koji su vidjeli objavu u grupi.

Što reći nakon ovoga u ovo uskrsno vrijeme – dragi Bože hvala ti na ovakvim ljudima na zemlji.