Severina proglašena krivom !

“Je*m vam majku svima, ovo je zaj*anje, zaj*ate me već devet godina i sad je dosta”

Severina je na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom za slučaj vrijeđanja socijalne radnice. Kaznili su je novčano.

Kako neslužbeno piše 24sata, Severina je u obrani odbacila krivnju i ima pravo na žalbu. Severina je navodno izvrijeđala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalnu zaštitu upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu.

Pjevačica je socijalnu radnicu pitala “s kojim joj pravom na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku”. Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koju im je dostavi član njene porodice.

Na sudu je socijalna radnica navela što joj je Severina izgovorila.

  • Međutim, nju ne zanima što se ima reći, nego nastavlja: “Je*m vam majku svima, ovo je zajanje, zaj*ate me već devet godina i sad je dosta”, navela je socijalna radnica.

U čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prema kojem su kaznili Severinu, piše da tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 eura ili kaznom zatvora do 30 dana.