Na vječni počinak ispraćen Massimo Savić

Na Gradskom zadarskom groblju održan je posljednji ispraćaj hrvatskog glazbenika Massima Savića, od kojeg su se oprostili članovi obitelji, stotine prijatelja, suradnika i poštovatelja.

Među prvima je stigla Marina Tomašević; bili su tu i Gibonni, Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Giuliano, Neno Belan i Đani Maršan, a svirala je Mozartova skladba “Rekvijem”, prenose hrvatski mediji.

“Svatko će ga pamtiti po svome. Kad čovjek ode, kod svakog koji ga voli i koji ga se sjeća ostavlja jednu kredencu uspomene. Neke stvari i ne želiš dijeliti s javnosti, ali ono što se možemo složiti da je bio jedna posebna i dostojanstvena figura. Uvijek ostaje taj glas. I to će ostati specifično”, izjavio je Tonči za 24 sata. 

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti.

– Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna – objavile su tada Massimove supruga i kći.