Priča o “njezinu nerođenom djetetu”: Ispovijest Danijele Martinović o najvećoj neostvarenoj želji

Foto: Danijela Facebook

Popularna hrvatska pjevačica Danijela Martinović vrijedi za jednu od omiljenih pjevačica u regiji. Njezin ljubavni život u posljednje vrijeme privukao je veliku pozornost.

Prošle su dvije godine kako su Danijela Martinović i Petar Grašo završili ljubavnu priču dugu 24 godine i time bili glavna tema svih medija.

Splitska pjevačica već neko vrijeme je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Kako kaže Danijela, Plavića je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Danijela je nedavno zaintrigirala fanove kada je na ruci nosila prsten koji je podsjećao na zaručnički, za javnost nije otkrivala detalje njihovih planova. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio intervju u kojemu je Danijela otkrila detalje o svojoj najvećoj neostvarenoj želji.

– Majčinstvo je za mene poprilično teška i osobna tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pjevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni – objasnila je Danijela prije nekoliko godina za Jutarnji.

– Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom djetetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osjećaj da nemaju ni početak ni kraj, osjećaj da ćete ostati vječno zaglavljeni u pukotini vremena. Željela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine – rekla je pjevačica.

– Dijete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti sretna iako se to nikad ne dogodi – naglasila je pjevačica.

Piše: Selma Bošković, Foto: Danijela facebook