OBJAVIO HNS: Zlatko Dalić s Vatrenima do 2026.!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisao je s Hrvatskim nogometnim savezom ugovor o produžetku suradnje do završetka ciklusa koji uključuje Svjetsko prvenstvo 2026. u SAD-u, Meksiku i Kanadi, priopćeno je iz HNS-a.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić u službenom priopćenju HNS-a, između ostaloga, ističe:

“Zlatko Dalić je ispunio apsolutno sve ciljeve koji su pred njega postavljeni u ovih pet i pol godina, a pritom je na svjetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru potpisao dva veličanstvena dostignuća i predvodio Hrvatsku do srebrne i brončane medalje, čime je postao naš najuspješniji izbornik u povijesti. Stoga mi je iznimno zadovoljstvo što smo se dogovorili oko nastavka suradnje koja je do sada bila apsolutno briljantna”.

Kustić je istaknuo kako Dalić i Vatreni imaju apsolutnu potporu Hrvatskoga nogometnog saveza.

Podsjetimo, na čelo reprezentacije Dalić je došao u listopadu 2017. Nakon produljenja vjernosti HNS-u, zahvalio je njegovim čelnicima na potpori i povjerenju te istaknuo kako za njega nema ljepšeg i časnijeg posla od vođenja reprezentacije. “U lipnju ćemo pokušati osvojiti Ligu nacija, a idućeg ljeta želimo biti dio spektakularnog Eura u Njemačkoj – bilo bi ispunjenje sna igrati veliko natjecanje pred desecima tisuća naših navijača”, zaključio je Dalić, a prenosi službeni portal HNS-a.

Tekst i foto: Hercegovina24/ www.hns-cff.hr