NOVI MODNI CENTAR OZZ:
Koncept velikih modnih središta sada nadohvat ruke

Brand Ozz iza kojega stoji poznata mostarska dizajnerica Stanka Zovko ove godine proslavlja svoj 20. rođendan nizom projekata. Prvi od njih je otvaranje velebnog modnog centra na novoj lokaciji – u prizemlju mostarskog SPC-a Orca – u četvrtak, 23. veljače od 19.30 sati, uz zanimljivu modnu reviju.
Nesvakidašnji je to prostor koji će istinski obogatiti modno biće Mostara, ali i cijele regije; istkan je od svježih i bijelih tonova, odiše pročišćenošću, pomno biranim detaljima, a velika je pozornost pridana osvjetljenju. Novi OZZ couture modni centar podražava sva osjetila i odiše luksuzom. Riječ je, kako dizajnerica navodi, o nesvakidašnjem multimedijskom prostoru i atmosferi u kojoj će svatko poželjeti ostati što duže:
„Ovo je jedan sasvim novi koncept poslovanja koji smo podignuli na vrlo visoku razinu, osluškujući bilo naših kupaca i klijenata. Naš novi OZZ centar uvjerit će vas da za savršen, unikatan komad odjeće ili naprosto – za modni savjet, nije više potrebno putovati u Pariz, London, Milano ili New York. Koncept velikih modnih središta vam je tu, nadohvat ruke. Ovdje vas očekuje bliski susret s unikatnim komadima, couture kreacijama, čarolijama iz Pret-a-porter linije, odjećom za vjenčanja, maštovitim i nesvakidašnjim modnim dodacima. U novome OZZ centru moći ćete dobiti, kako sam već kazala, i modni savjet, ali i vašu vlastitu zamisao pretvoriti u kreaciju. OZZ je mjesto gdje snovi postaju stvarnost“, poručuje Stanka Zovko i ističe da dva desetljeća OZZ-a u modnoj orbiti podrazumijeva i niz drugih iznenađenja i projekata koji će se dogoditi tijekom ove godine. OZZ znači stil i imidž. Prepoznatljivost.
Stoga, poručuje Stanka, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i zakažite susret s OZZ čarolijom, bit će to itekako korisno utrošeno vrijeme.