Naša Hercegovka Ivana Knoll vratila se u domovinu

Zgodnu Knoll na aerodromu su uhvatili fotografi Pixsella, a tamo je privlačila pažnju u potpuno crnoj modnoj kombinaciji. Naime, influencerica koju prati tri milijuna pratitelja stigla je u Hrvatsku odjevena u crnu jaknu, tajice i majicu sa znakom HNS-a i kockicama, dok je prepoznatljivi crveno – bijeli motiv pokazala na čarapama u koje je utaknula tajice.

Jedna od najpoznatijih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knoll, vratila se iz Dohe. Ivana je bodrila naše nogometaše i odlično se provela, čemu svjedoče brojne objave na njenom Instagram profilu. Zgodnu Knoll na aerodromu su uhvatili fotografi Pixsella, a tamo je privlačila pažnju u potpuno crnoj modnoj kombinaciji.

Naime, influencerica koju prati tri milijuna pratitelja stigla je u Hrvatsku odjevena u crnu jaknu, tajice i majicu sa znakom HNS-a i kockicama, dok je prepoznatljivi crveno – bijeli motiv pokazala na čarapama u koje je utaknula tajice. nasmijana Ivana pozirala je fotografima, ali nije poznato gdje je njena sljedeća destinacija, jer već neko vrijeme gradi karijeru i u Americi, te je tamo prije devet tjedana dobila i radnu vizu koja traje čak tri godine. 

Jučer je na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja u videu koji je snimala uživo, a koji je gledalo više od 16 tisuća ljudi. Ispričala je sve o svom iskustvu na Svjetskom prvenstvu u Kataru, najdražim nogometašima, a pitali su je i o plastičnim operacijama i njezinoj popularnosti nakon ovog prvenstva. Također, rekla je kako se u Hrvatsku vraća večeras.  Potvrdila je da nije dobila nikakve kazne u Kataru zbog njezinog odijevanja te da su svi bili jako ljubazni s njom.

Nisam imala nikakvih problema. Sve je bilo dopušteno.  Brojni su mi prilazili i htjeli se fotografirati sa mnom. Nisam bila uhićena. Nisam morala napustiti stadion. Video na kojem pričam sa zaštitarom je bio izrezan. Prije svake utakmice fotografi su me fotografirali. Taj put sam ostala nešto duže. Zaštitar mi je došao samo reći da je vrijeme da odem na svoje mjesto. Nitko me nije htio izbaciti sa stadiona – ispričala je navijačica.

Tijekom prvenstva dosegnula je i do 3 milijuna pratitelja, a broj se povećava svakim danom.  – Ne mogu vjerovati da me toliko ljudi prati. Hvala vam svima na podršci. Ovo je po meni najbolje SP nadmašilo je i ono u Brazilu i Rusiji – kazala je Knoll, a dodala je i da će doći na prvenstvo u SAD 2026. godine.  Što se tiče nogometaša, najdraži joj je Luka Modrić, a od “mlađe generacije” izdvojila je francuskog Kyliana Mbappéa.  Pratitelji su se u jednom trenutku dotakli i plastičnih operacija pa su je pitali “kada će novi silikoni?”. 

Ja imam samo silikonsku masku za mobitel. Ne znam o čemu pričate – rekla je vatrena navijačica te dodala kako punije usne ima na majku. A otkrila je i da misli da je premlada za udaju. 

HERCEGOVINA24/VEČERNJI LIST