Na ovom prvenstvu do sada neviđeni primitivizam, došlo do opće tučnjave na utakmici Srbija i Švicarska

U posljednjem kolu Švicarska je s 3:2 svladala Srbiju. Svašta je bilo na ovoj utakmici, od Piksijevog psovanja šiptarske majke, do udaranja šakama. Majka šiptarska, majka ciganska, Vlahović hvata Xhaku za genitalije dok se ori s tribina UBI’ UBI’ ŠIPTARA,… nijednu večeras ne zaboravismo.

Srbija je završila na posljednjem mjestu u skupini i napušta svjetsko prvenstvo, između ostaloga jer su se bavili svime više nego nogometom.

Susret Švicaraca i Srba obilježele su tenzije tijekom cijele utakmice, a posebno je na meti srpskih igrača bio Granit Xhaka, vjerovatno jer je Albanac. U nadoknadi drugog poluvremena zamalo je došlo do opće tučnjave.

Davljenje Albanca Xhake od strane vratara Milinković Savića

Kako reče Joško Jeličić u studiju HRT-a, ove dvije reprezentacije su večeras oslikale stanje u ove dvije države. ‘Srbi uvijek u povijesti otvaraju neke fronte, a pored njih samih, neprijatelj im uopće ne treba…’

Dalje su prošli Brazil i Švicarska, Kamerun je završio na trećem mjestu, a Srbija na četvrtom.

Pored primitivizma i divljaštva koje je Srbija prezentirala nevjerovatna je količina laži i dvoličnosti koja ih prati u svim srpskim medijima. Albanci su krivi jer su provocirali zastavama i skandiranjem Kosovo. Skandirati Kosovo i s druge strane Ubij Šiptara je za njih isto. Njima je provokacija skandiranje Vukovar. Jednostavno količina patologije s kojom je Srbija došla na svjetsko prvenstvo je dosada neviđena.