KORDIĆ: Više od 30 tisuća noćenja u Mostaru za novogodišnji vikend

“Novogodišnji vikend i Advent u Mostaru, perjanice su zimskog turizma”, s ponosom je izjavio gradonačelnik Mario Kordić osvrćući se na broj noćenja tijekom novogodišnjeg vikenda.

“Iznimno smo ponosni činjenicom da je tijekom proteklog vikenda, tijekom dočeka nove godine, u našem gradu zabilježeno više od 30 000 noćenja. Zadovoljni smo činjenicom kako je ova manifestacija u našoj organizaciji značajan poticaj gospodarstvu, osobito u segmentu ugostiteljstva. Također, ostvaren je još jedan od ciljeva, a to je da imamo respektabilnu manifestaciju za žitelje Mostara i Hercegovine i goste iz cijele regije”, kazao je gradonačelnik Mostara Mario Kordić, zahvalivši Organizacijskom odboru i partnerima koji su pomogli u organizaciji manifestacije.

https://www.facebook.com/reel/908098443521581

“Veselimo se stvaranju novih brendova, na ponos svih Mostarki i Mostaraca, kao i strateškog interesa našega grada, poticanju gospodarstva i pozicioniranju Mostara visoko na listi turističkih destinacija ove regije”, stoji u objavi gradonačelnika Kordića na Facebooku.

Hercegovina24