Iris Livaja: “Suprugu Marku kupujem odjeću, to mi je nekad i veći gušt nego da kupim sebi”

Instagram

Nestašni dečko europskog nogometa koji se tukao sa suigračima, propuštao treninge, bio mali od “dešperancije” je odjednom postao “mrtav ozbiljan”, tih, smiren… Naravno pogađate riječ je o Marku Livaji. Tko je Livajin apaurin, tko ga je izvadio iz “kašete brokava”, naravno pogađate Ona- Iris Rajčić Livaja.

ONA je postala omiljena među navijačima kada je Livaja odlučio ostati u Hajduku, za što svi misle da je upravo njezina zasluga.

Izjavila je jednom da ako želiš da tvoj muž bude na sto posto, onda i supruga mora od sebe dati sto posto te je istaknula da je njihov obiteljski život trenutno podređen Marku. Kako je iz modnog svijeta kaže da joj je užitak birati odjeću za muža.

‘Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko’, priča nekadašnja misica, manekenka i model.

Iris Rajčić Instagram
Iris Rajčić Instagram

Iskreno je rekla i kakav je Marko doma, daleko od objektiva i fanova.

On je nepredvidiv. Nikad ga nećeš moći pročitat. Marko ne govori puno, on radi. Svoj na svome je u obitelji i najbližem krugu prijatelja; tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugdje drugo vidjet ćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv. Moj Marko je hodajuća emocija‘, zaključila je za Slobodnu Dalmaciju.

Na medeni mjesec nakon raskošnog vjenčanja još nisu otišli, a nadaju se da će nakon Markova prvenstva uhvatiti nekoliko dana za sebe.

Sve u svemu još jedan dokaz da iza uspješnog muškarca stoji jaka žena.