HT ERONET NA SAJMU: Turnir za dame, novine u ponudi uređaja i dodatne opreme

I trećeg je sajamskog dana na štandu HT Eroneta bilo veoma živo.

Posebno je zanimanje vladalo je za gaming kutak gdje je u tijeku GRAN TURISMO 7 turnir – DAME ZA VOLANOM, a petak, 5. svibnja od 13 sati,  rezerviran je za FIFA turnir. Glavna je nagrada Xiaomi Mi watch S1 Active Black i ide u ruke najboljeg igrača turnira. Ostatak pobjedničke ekipe čeka 16 kartica s nagradnim bonom od 20 KM koji se može iskoristiti u Portal e-sports d.o.o. Mostar (K. Višeslava bb/Orca).

Danas je promovirana i dodatna mobilna oprema Panzer Glass. Taj gigant u zaštiti uređaja  potrudio se napraviti zanimljivu demonstraciju te uživo posjetiteljima pokazati kvalitetu svojih proizvoda. Praktično može zaštititi sve uređaje, prijenosna računala, pametne telefone, tablete, zaslone u automobilima i pametne satove. HT Eronet obogatio je ponudu za korisnike te odnedavno možete kupiti Clear Case mobilne maske i sprejeve za čišćenje ekrana. Panzer zaštitna maska za mobilne uređaje ima lijep i upečatljiv dizajn, a istovremeno pruža apsolutnu zaštitu od padova, prašine i ogrebotina.

Sajamski dani u Mostaru na štandu HT Eroneta donose i velikane branda Honor i to modele Honor magic 5 Lite 6/128 GB, Honor X7a 4/128 GB te Honor X8a 6/128 GB. Posjetitelji mogu isprobavati uređaje uz stručne konzultacije predstavnice Honora.

Što se tiče tehnoloških novina, protekli je mjesec bio u znaku moćnog Samsunga. Ovaj je div na tržište lansirao tri nova modela koja su zasigurno vrijedna pozornosti, a posjetitelji ih mogu isprobati na štandu HT Eroneta. Riječ je o modelima Galaxy A 54 5G,  Samsung Galaxy A 34 5G i  Galaxy A14 5G. Na vama je samo odlučiti se uploviti u Samsung doživljaj i isprobati sve mogućnosti koje nudi A serija po pristupačnim cijenama u HT Eronetu, posebice kroz ponude u Smart i Super tarifama.

I ove godine na sajmu možete uživati i u Xiaomi proizvodima. Štand HT Eroneta, po dobrom starom običaju, mjesto je noviteta i zabave. Uz mobilne uređaje upoznat ćete i ekosustave. Stoga dođite i uvjerite se u vrhunske performanse odličnih uređaja iz Xiaomi ponude poput robot usisavača, električnih romobila, štapnih usisavača i dr.

Hit Xiaomi ponude serija je dvanaestice: Xiaomi Redmi Note 12 Pro + 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro te Xiaomi Redmi Note 12. Flagship 12 donosi unapređenja značajki, a oni se odnose na sustav kamera, životni vijek baterije, brzinu punjenja i dizajn prilagođen korisniku.

PR TEKST