HT Eronet na Sajmu pod sloganom: Stvarajmo budućnost danas

Prvoga dana 24. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru sajamski su štand HT Eroneta koji ove godine nastupa pod sloganom – Stvarajmo budućnost danas, posjetili mnogi gosti, poslovni suradnici i partneri, između ostalih i izaslanstvo Sveučilišta u Mostaru na čelu s rektorom prof. dr. Zoranom Tomićem. Podsjetimo, Sveučilište u Mostaru i HT Eronet surađuju na brojnim projektima, a ta je suradnja, iz godine u godinu, sve bogatija.

HT Eronet tijekom sajma promovirat će i novu ICT uslugu za poslovne korisnike – Call Management Centar, koja predstavlja idealno rješenje za poslovanje tvrtki iz različitih područja poput izravne prodaje, teleprodaje, turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, specijaliziranih prodajnih lanaca, taxi službe, osiguravajućih društva, banaka, internetskog poslovanja…, a zainteresirani će posjetitelji moći istražiti prednosti nove aplikacije.

Posebno je živo bilo u gaming kutku gdje je u tijeku GRAN TURISMO 7 turnir – DAME ZA VOLANOM, a traju prijave i za FIFA 23 turnir, koji će se održati 5. svibnja u ­­­­­13 sati.

HT Eronet, čiji je izložbeni prostor u Paviljonu 2, ove godine predstavlja i novitete iz ponude Xiaomija, Samsunga i nove uređaje brenda Honor, koje će posjetitelji moći isprobati i razgledati na licu mjesta.

PR tekst