Grupa Zoster objavila videospot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”

Grupa Zoster objavila je videospot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, koja je četvrti singl s njihova novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez, perkusije, i Miron Rafajlović, trube. Videospot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster Miki Olabarri.

„Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brave do Coste del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom inspiriran serijama b produkcije iz kasnih 70-ih. Spot prestavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen“, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album “Najgori” imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.