Fani Stipković stigla je na Korčulu, skinula se u badić i otkrila koliko mjeseci je trudna

Foto: Instagram (Fani Stipkovic)

Novinarka i TV voditeljica koja jedanaest godina gradi karijeru u Madridu, tamo je pronašla i ljubav, legendarnog nogometaša Fernanda Hierra s kojim u listopadu očekuje svoje prvo dijete.

Novinarka i TV voditeljica Fani Stipković, iz Madrida gdje živi jedanaest godina, stigla je na odmor u Hrvatsku, otišla na more, skinula se u badić i ponosno pokazala trudnički trbuščić uz komentar – 20 mjeseci. Tako je ova rođena Korčulanka, koja svoje prvo dijete očekuje s Fernandom Hierrom, nogometnim trenerom i bivšim kapetanom Real Madrida, otkrila koliko je trudna, a pokazala je i tetovažu koju nosi na rebrima. Nema sumnje da lijepa voditeljica jedva čeka upoznati svoju bebu pa nestrpljivo broj dane i tjedne do poroda koji ju očekuje u listopadu.

Video: Fani Stipkovic, Instagram

Fani uživa na Korčuli sa svojom obitelji, nije poznato da li je s njom stigao zaručnik koji Hrvatsku naziva – svojom drugom zemljom, ali nema sumnje da će uživati u svojoj rodnoj zemlji kojoj se svako toliko vraća. Par je prošle godina boravio i u Dubrovniku, ali čini se da njezin otok za nju najbolja i najljepša destinacija. Nedavno se vratila iz Meksika koji joj je posljednjih mjeseci postao novi dom jer je njezin dragi postao direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara. Iako je zbog svog zaručnika i njegovog posla postala strastvena navijačica meksičkog kluba, nedavnom objevom pokazala je i koliko joj nedostaje Madrid s kojim se potpuno saživila. Sigurno joj nedostaje i Hrvatska i njezina rodna Korčula,pa će sada vjerojatno ovdje uživati cijelo ljeto, piše Gloria.