Danijela Martinović se bori s ozbiljnom bolešću

Kako doznaje magazin CDM, šarmantna pop pjevačica iz Splita Danijela Martinović, poznata po svojim veselim pjesmama i uvijek energičnim nastupima, već nekoliko se godina suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su joj poremetili svakodnevnicu.

Prvi napad vertiga, snažnog poremećaja orijentacije u prostoru, imala je prije sedam godina, a čim je ispričala prijateljici kako se osjeća, ona ju je uvjerila da odmah posjeti liječnike koji su je, nakon pregleda, zadržali u bolnici.

“Prvi napad vertiga imala sam prije godinu dana i tri mjeseca”, pričala je Danijela svojedobno i objasnila kako se osjećala u tom trenutku:

“To se nekako saniralo i nekako sam nastavila normalno živjeti sve do trenutka kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve se to dogodilo dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam se mogla sjetiti koga nazvati. Ovo je vrijeme kada su svi na godišnjim odmorima, isključenih mobilnih telefona. Jako mi se vrtjelo, imala sam osjećaj kao da sve pliva oko mene. Kada se to malo smirilo, sjetila sam se jedne prijateljice koja ove vruće dane provodi u Zagrebu. Kada sam je nazvala i rekla joj kako se osjećam, istog mi je trenutka rekla da ne smijemo čekati i da moramo požuriti do bolnice”, ispričala je Danijela ranije.

Ona je u bolničkoj postelji provela skoro tri dana, nakon čega je uspjela uvjeriti liječnike da je puste kako bi otišla na unaprijed zakazani koncert gdje je, prema vlastitom priznanju, jedva stajala na nogama.

Bolest Danijele Martinović trenutno je pod kontrolom, jer se pjevačica, otkada se suočila s bolešću, pridržava liječničkih savjeta i vodi zdrav život.